Veel te laat verkocht…

Super druk geweest met de reguliere job zo richting het einde van het jaar en met veel frustratie de afgelopen 2,5 weken de beurskoersen gevolgd. Zoals in eerdere berichten te lezen was was ik halverwege november voornemens Shell te verkopen, alleen voor mijzelf een te hoge verkoopprijs vast gelegd want sinds mijn laatste bericht is de koers van €24,- gedaald naar vandaag €20,20, maar eerder deze week zelfs onder de €20,-.

Had is een lelijk woord volgens mijn buurman, maar HAD ik maar verkocht op €24,- dan had ik in inderdaad weer terug kunnen kopen op €22 en eigenlijk zelfs op <€20,-. Weer een wijze les geleerd zullen we maar zeggen.

Gelukkig wordt morgen dividend bijgeschreven en blijft Shell voorlopig dividend uitkeren en zal de olieprijs vanzelf een keer moeten stijgen, dit is voor geen van de olieproducerende landen een ideale situatie lijkt mij.

IEX heeft een interessante blog post geplaatst over Shell. Zeker het creatieve stukje onderaan de pagina vind ik inspirerend. Link: http://www.iex.nl/Column/169608/Shell-op-20-euro.aspx

Veel te laat verkocht…
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *