Trade koop: Apple – AAPL

Op 24 augustus heb ik 20 stuks Apple aandelen gekocht voor $103.55 per stuk. Helaas was ik net te laat voor een echt koopje, maar de beurs was op die dag redelijk in paniek (er wordt bij CNBC geschreven over een flash crash – http://www.cnbc.com/2015/09/25/what-happened-during-the-aug-24-flash-crash.html). AAPL / Apple stond zelfs even op $95,- komende van $117,- was dat een flinke afslachting en voor mij een trigger om te kopen. Zo snel mogelijk ingelogd bij SaxoTraderGo en een plukje van 20 stuks kunnen kopen op $103,55. Leuk om te zien in de 3 maanden grafiek dat mijn instinct juist was, ik heb ze gekocht op het laagste punt sinds lange tijd, helaas niet voor $95,- maar wel tevreden.

Apple trade AAPL
Grafiek AAPL 3 maanden, ik heb mijn stukken gekocht op het dieptepunt.

Apple / AAPL draait nog steeds goede resultaten en ik kom pas in de verleiding ze te verkopen rond de $130,- en streef naar een koerswinst van $499,- . In november nog even dividend mee pakken en dan hopen dat ze weer een keer dalen om hetzelfde ritje nogmaals te maken.

Gekocht op 24-08-2015
Aantal 20
Prijs per aandeel aankoop $ 103,55
Target verkoopprijs $ 130
Verkocht op
Verkocht voor €-
Ontvangen dividend € 8,18
Gerealiseerd resultaat – %

Disclaimer:
De informatie in deze blog is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies maar een samenvatting van mijn eigen overwegingen en bevindingen als particulier belegger.

Trade koop: Apple – AAPL
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *